maandag 29 juli 2019

Wie zijn wij

Wij zijn vrijwilligers, die al 20 jaar in Tiel - West de buurt schoonmaken, i.s.m. de kinderen van de Floriant, Prins Mauritsschool, Woningbouw Organisaties Kleurrijk Wonen en SCW en Duurzaam Rivierenland.


Elke 1 ste  woensdag van de maand wordt er bij de Moskee, Tielerwaardlaan om 13.15 uur verzameld, tijdens de prikactie wordt er door alle kinderen en vrijwilligers veel vuil op gehaald. Na afloop krijgt ieder kind patat met limonade, aangeboden door KleurrijkWonen.


Op de  3 de woensdag van de maand wordt er van uit de Prins Mauritsschool de prikactie gehouden, om 14.00 uur is het verzamelen en dan wordt er rondom de school weer veel vuil opgehaald, ook hier weer krijgen de kinderen patat met limonade, aangeboden de SCW.


Aan het eind van het schooljaar wordt er op de eerste woensdag van juli de jaarlijkse Disco Bowlen gehouden, de kinderen worden gebracht en gehaald door de Firma Krol.

Na afloop krijgt ieder kind Patat, snack en limonade en krijgen de kinderen een certificaat uitgereikt, voor alle kinderen die alle tien de keren aanwezig zijn geweest is er nog een attentie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten